Monday, 29 July 2013

Redha

Assalamualaikum & hei semua.

Belum seminggu lagi Snow pergi tapi I rasa I dah boleh terima sedikit demi sedikit hakikat kehilangan kucing tersayang tu. I redha. We all semua redha. So, bila kata redha kenalah teruskan kehidupan seperti biasa. Serahkan semuanya pada Allah. InsyaAllah, akan datang kebaikan disebalik segala yang dah berlaku. Apalah sangat kesedihan I ni nak dibandingkan dengan saudara seIslam kita di Mesir, Syria dan lain-lain tu kan? Ibarat setitik air dari seluas lautan. Fyi, I dengan my mom sedang mencari anak kucing putih yang boleh di'adopt'. Kot kot ada yang nak berikan secara free ke, nak jual ke bolehlah contact I kat blog ni eyh. InsyaAllah, we all ni calon-calon 'keluarga angkat' yang sesuai. We all sihat, berkemampuan dan suka pada kucing. *nuffsaid* Okey, nak sambung tulis next entry. Cau!

Sumber: Google


No comments: