Wednesday, 7 August 2013

Blog Pun Nak Raya Jugak

Assalamualaikum & hai semua!

Hawau u? Hehe... I alhamdulillah okey je cuma letih sebab tak tidur sejak lepas sahur tadi. Almaklumlah packing untuk raya you all. Hahaha... raya raya juga tapi sedih okey. Ramadhan dah nak pergi meninggalkan kita untuk 11 bulan yang akan datang. You all tak sedih ke? Sedihlah... tapi nak buat macamana kan. Hidup perlu diteruskan. InsyaAllah, semoga kita Muslim dan Muslimah sekalian dipanjangkan umur dan cukup sihat untuk menyambut kehadiran Ramadhan pada tahun depan. #aamiiin

Well, sementara menunggu ayah dan adik I yang tak ready lagi tu. I ambil kesempatanlah kan nak online. Dapat update satu entry pun jadilah. Ekceli, ada dua tiga topik nak cerita tapi tak sempatlah. Kita skip jelah okey. Huhuhu


Nampak tak? Tak nampak? Takkan tak perasan? Blog I dah pakai baju rayalah. Hehehe. Bersusah payah I cari pattern tu tahu. Cari dan edit je pattern-nya dah ready. Tapi tak banyak pilihanlah. Apa-apa hal blog I dah glamor. Teehee! You all ada? =P

I nak ambil kesempatan ni untuk memohon ampun dan maaf sekiranya penulisan I selama ni ada buat you all tersinggung. I nak ucapkan terima kasih sebab sudi jadi follower dan baca blog I walaupun... Hahaha! I ucapkan selamat hari berhari raya kepada semua. Semoga yang masih entitle untuk dapat duit raya tu reti-retilah nak hulur sikit kat orang di sini. Hihihi #mukatembok At least simpanlah masuk bank. *apa barang masuk tabung* Yang kena beri duit raya pula, berilah dengan ikhlas. Kalau baik hati bank in ke akaun I okey. *banyak santek* Jaga makan minum. Jangan sampai raya pertama dah naik 5 kg sudeh. Hikhikhik. Akhir kata, salam lebaran y'all! Semoga amalan kita di bulan mulia ni diterima oleh Allah Subhanahu wata'ala. #aamiiin

p/s: Kalau ada open house jangan lupa jemput kita. 

Friday, 2 August 2013

Rutin Sahur Aku Setiap Hari

Assalamualaikum...

Beginilah ceritanya...



p/s: Alkisah malas nak taip dua kali...