Friday, 27 September 2013

#Hashtags

As salam...

Lepas ni banyak lagi hashtag (#) yang akan aku guna. Kenapa? Suka hati akulah! Since, aku suka sangat dengan Twitter dan # so aku rasa dalam blog pun aku kena guna. Memudahkan aku untuk describe apa yang aku nak sampaikan. Tak suka? #shuhhh #sorry =P

Dan lepas ni dah tak ada aku nak kaler kalerkan wordings ke Bold-kan ke apa. Aku tak sempat dah. Just basic writing je yang akan di-publish-kan ke dalam blog ni. Lecehlah... aku nak cepat publish so that cepat aku boleh rehat. #LOL 


No comments: