Tuesday, 15 October 2013

It's Tomorrow

As salam...

Well, diam tak diam. Dah nak 16 hari bulan. 
Kenapa dengan tarikh tu? 
Hmm.. esok aku dah start kerja. 
I'm so freakin' nervous. 
Excited sikit je nebes tak terkata ekceli. 
Dunnow lah maybe normal kot rasa macam tu. 
Maybe sebab aku ni serba tak tahu. 
Boleh kata 85% kena belajo benda baru. 
InsyaAllah, semoga Dia permudahkan segala urusan aku bermula esok. 
Kepada yang masih menganggur, 
jangan putus asa ye untuk cari kerja. 
Ada bahagian kita cuma kena gigih dan sabar. 
It might be hard in the beginning but slowly it'll turn easy. 
Bila dah jumpa tu buat buat betul betul okey.
#talkingtothemirror

Source: Facebook/Google

No comments: