Monday, 14 October 2013

Pelanduk Dua Serupa

Assalamualaikum!


Korang rasa dua mamat kat atas ni sama ke? Ada macam kembo tak? Kalau kembo okey lagi. Ekceli, dua dua muka tu berlainan individu. Ni aku perasan pun kelmarin. Kat fesbuk. Entah macamana entah. Siyes beb! Aku terkesima ada, terkejut, terkedu semua terrrrrrrrrlah. Aku konfius tengok peliks je apesal sama macam muka aku? Korang setuju ke tak setuju aku kisah apa? Adek aku dengan bff aku setuju. That's why aku berani post ni. Tu the closest lah angle muka yang aku boleh tunjuk. Btw, let me introduce to you. Yang belah kanan tu.. aku masa 18 tahun dan yang sebelah kiri tu ialah Imam Muda Mujahid Suhaimi. SubhanAllah.. masyaAllah! Imam tu uolls. Hahaha! Ooops, sorry mam donlod gambo tak beritahu. Serupa tak kita? Jangan risaulah imam lebih macho, lebih muda dan lebih hebat daripada saya rasanya. #alhamdulillah Tak sangka okey. Creepy jugaklah malam tu masa tertengok gambo profile imam ni. Aku tak mampu nak ingat semua peserta Imam Muda. So, sekarang I know you lah imam. Hehe! Mana yang lagi lima? Wallahu'alam. I dunnow... sangat kagum dengan kebetulan yang tak diduga ni. 

p/s: Lee Dong Wook tu ada macam muka aku tak? #lari