Tuesday, 1 October 2013

Sombong Bodoh

Assalamualaikum!

Source: Facebook

Hmm... aku rasa korang biasa nampak benda macam ni kan? Aku tak heran kot biasanya. Cuma kali ni aku saje nak get involved with others dalam ruangan komen. Rata rata jawab 41. I think orang yang bijak pandai Math ni lebih tahu dan faham berbanding aku yang Math pun cukup cukup makan ni. Yang buat aku tak puas hati adalah bila ada orang yang siap carut orang lain semata mata nak kata jawapan 1 dia tu betul. Ada ke dia komen kat orang lain dengan kata orang tu bebal, mangkok bagai segala? Lepas tu bila ada orang ni dah betulkan dia still kata 1 tu jugak. #rensa Sebab kononnya diorang lebih bijak guna kalkulator. #katanya Bijaklah sangat! Bukan apa... aku sedih, ada gak orang yang macam tu ek. Rugi sangat orang yang macam ni... #sigh 

p/s: Nyesal get involved.

2 comments:

Nur A.Z said...

haha. walaupun dah salah tu, mengaku je lah. ni nak jugak tegakkan benang yg basah. tak belajar math kat sekolah la tu dulu. hehe.

Mikah Lurima said...

A.Z --> Kan? Tak faham kenapa tau. Haha