Sunday, 16 March 2014

Boo!


Tanjat tak?
Apa?
Tak tanjat?
Nyampah!
Hahahaha

Ya Allah hai...
Sorry lah wahai blog ku dan kawan-kawan blog.
Sangat sangat sangat sangat... pemalas nak update.
Plus, busy.
Okey, aku citer sikit kenapa dan macamana boleh tinggal blog
sampai nak dekat setengah tahun ni.
Mula-mula aku kerja Maybank.
Pastu aku quit sebab aku nak persue muzik.
Tapi alkisahnya, 
aku singgah dulu jadi baker.
Buat business online.
Tujuannya, 
untuk cover yuran kelas muzik aku.
So, get it?
Gila pantaskan aku short cut.
Aku tak suka kerja kat bank.
Tak sesuai dengan jiwa aku.
Bukan tak boleh buat tapi senang cakap aku tak rasa bahagia.
So, aku quit.
Baking?
Baking memang ada dalam darah daging aku.
Ibu rajin bake.
Siap jual kekadang.
Tokmak pun.
So, tetibe je aku kat sini.
Busy almost everyday topup desserts.
Aku rajin online tapi lebih kepada Instagram.
Tambahan pulak aku ada satu lagi blog.
Sudi-sudilah hit blog baru aku.
Nama dia...
Hehehe
Nama Instagram aku lak.
InsyaAllah aku cuba rajinkan diri untuk update blog ni dalam at least once a week.
Tak menang tangan.
Seriously!
Thanks sebab still follow blog aku yang tak meriah ni.
Assalamualaikum...




Manalah tahu satu hari nanti you terbeli dessert yang I buat.
Wish me luck! XD