Tuesday, 22 April 2014

Alamak!!

Assalamualaikum, hai uolls!

Okey, ni final banner hopefully.
 Masa aku tau dia tukar nama 'Alamak' tu aku pun rasa macam nak tepuk dahi kata,
 "Alamak!" Hahahaha
Tak lawak? 
Tak pe... huhuhu. 
Sebab apa tau,
mula-mula Online Street Bazaar nama dia.
Bila Fira buat ad aku macam pening kepala.
Yang mana ni.
Turned out to be tak kisah pun nama dia apa.
Lol!
So, marilah beramai-ramai ajak geng, 
ajak famili datang Dataran Bandaraya JB a.k.a Dataran MBJB.
Alamak Bazaar sebenonya start pukul 10am untuk 3 hari tu tapi...
 Jumaat tu ramai tak free so banyak yang lewat bukak ataupun tak bukak langsung. 
Tapi!!!
Kitorang bukak okey cuma lambatlah after office hour. 
To play safe aku letak pukul 6pm. 
Sabtu dengan Ahad insyaAllah meriah tapi yang tak free tu datang jelah Jumaat tu.
 Okey?
Tengkiut, guys!
 Have a nice day. 
See you this weekend.


Wednesday, 9 April 2014

Online Street Bazaar

Assalamualaikum uolls!

Sorry aku busy buat apa yang patut sampai lupa yang aku patutnya update blog ni.
Tapi misi aku kali ni agak mementingkan diri sikit.
Nak promote event yang aku ada kena mengena. Hahaha!
Ekceli Choomill Desserts punya.
Event ni kat Angsana JB Mall.
Hujung bulan April ni.
25-27 hari bulan tau.
So, book tarikh tu cecepat.
Korang jangan gatal pergi berkelahlah, makan hangin lah..
Datang booth aku. 
HAHAHA
Boleh gitu paksa orang?
Tak adalah...
just kalau free, kalau korang nak rasa desserts homemade
buatan tangan aku, Variamoss (Fira) dan Whookies (Yus)..
datanglah okey.
Bawak laki, bini, anak, mak, atok, kekawan semua okey.
Biar havoc jangan bunyi krikrikrikrikrik...