Tuesday, 22 April 2014

Alamak!!

Assalamualaikum, hai uolls!

Okey, ni final banner hopefully.
 Masa aku tau dia tukar nama 'Alamak' tu aku pun rasa macam nak tepuk dahi kata,
 "Alamak!" Hahahaha
Tak lawak? 
Tak pe... huhuhu. 
Sebab apa tau,
mula-mula Online Street Bazaar nama dia.
Bila Fira buat ad aku macam pening kepala.
Yang mana ni.
Turned out to be tak kisah pun nama dia apa.
Lol!
So, marilah beramai-ramai ajak geng, 
ajak famili datang Dataran Bandaraya JB a.k.a Dataran MBJB.
Alamak Bazaar sebenonya start pukul 10am untuk 3 hari tu tapi...
 Jumaat tu ramai tak free so banyak yang lewat bukak ataupun tak bukak langsung. 
Tapi!!!
Kitorang bukak okey cuma lambatlah after office hour. 
To play safe aku letak pukul 6pm. 
Sabtu dengan Ahad insyaAllah meriah tapi yang tak free tu datang jelah Jumaat tu.
 Okey?
Tengkiut, guys!
 Have a nice day. 
See you this weekend.


No comments: