Wednesday, 9 April 2014

Online Street Bazaar

Assalamualaikum uolls!

Sorry aku busy buat apa yang patut sampai lupa yang aku patutnya update blog ni.
Tapi misi aku kali ni agak mementingkan diri sikit.
Nak promote event yang aku ada kena mengena. Hahaha!
Ekceli Choomill Desserts punya.
Event ni kat Angsana JB Mall.
Hujung bulan April ni.
25-27 hari bulan tau.
So, book tarikh tu cecepat.
Korang jangan gatal pergi berkelahlah, makan hangin lah..
Datang booth aku. 
HAHAHA
Boleh gitu paksa orang?
Tak adalah...
just kalau free, kalau korang nak rasa desserts homemade
buatan tangan aku, Variamoss (Fira) dan Whookies (Yus)..
datanglah okey.
Bawak laki, bini, anak, mak, atok, kekawan semua okey.
Biar havoc jangan bunyi krikrikrikrikrik...



No comments: