Thursday, 27 November 2014

Kawen kawen!

Assalamualaikum...

Last week, ex-classmate aku, si Ikin Azman kawen. Biasalah kan... asal ada kawan sekolah kawen maksudnya akan ada mini reunion. Which is cool if gang aku ada. Alhamdulillah, geng Ikin ni geng aku jugak. Bukanlah ex-classmate aku yang pertama sekali kawen. Ada yang dah kawen dulu tapi tak jemput. *siapalah tewww* Well! I don't mind. Itu hal dialah kan. Orang tak jemput bukannya aku kisah pun. Tapi Ikin ni beriya-iya jemput. So, segan tak datang plus almost all my besties will be there. Sebab tu jugaklah aku datang. Hehehe


Dengan Kel dan Cha'a ni asal trafik light je selfie. Hahaha!

 Bride! 

I love the theme, Mint Peach! #inspired 

Pengantin illegal. Hahaha :P

Main pondok pondok. #luls

With Jaytea... Letop kau! Haha 

Dengan pasangan pengantin. :)

Sebagai rakan lama, aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru. Tahniah! Alhamdulillah, kau dah jumpa jodoh kau. Jaga tingkah laku sebagai isteri, jaga suami. InsyaAllah dia pun akan jaga kau. Semoga berpanjangan sampai ke syurga. So happy for you guys. Terima kasih sebab sudi jemput. Doakan aku next. EH! 

No comments: