Monday, 1 May 2017

Hello

It's me
I was wondering if after all these years you'd like to meet?
To go over everything

Eh!

Sorry lupa diri lak kejap. Ya Aullooooohhhhh!!! Ya ampun! Lama gila aku tak berblogging. Last post masa Ramadan tahun lepas. Teruknya!!! Bad Mikah! Bad Mikah! T_T

Okeylah, aku terpanggil nak publish post malam ni sebab nak luahkan perasan menyampah aku pada orang-orang yang datang blog aku untuk baca post aku yang ini...


Aku buat blog ni bukanlah sebab nak jadi popular, ramai orang baca post ke apa. Noooo! Tapi aku macam excited kejaplah dulu masa mula-mula ramai komen kat post ni tanya pasal you-know-what. Aku tak nak sebut pun dah dalam post ni nanti kang makhluk-makhluk tak faham bahasa ni Google terjumpa pulak post ni.

Aku tak faham wehhh! Diorang komen, tanya aku macam-macam pasal pinjaman ni macam aku ni kaunter organisasi tu. Korang ni reti baca ke tak? Blog ni ada nampak macam website organisasi tu ke? Aku ni ada nampak macam muka pegawai ke? Kau ada nampak kaunter pertanyaan ke kat dalam blog aku? 

Aku annoyed gila wehhhh! Sebab kalau setakat tanya benda yang aku memang boleh jawab ataupun pasti boleh jawab tak apa tau? Korang tengoklah sendiri...


Yang paling buat aku baran baca bila dia tinggalkan komen, "...berulat dah nunggu duit ni.." Benda macam nilah yang menguatkan lagi benda yang aku selalu cakap kat kekawan aku. Orang kita malas membaca. Tak payah sibuk-sibuk baca novel sampah kalau tak faham purpose aku upload cerita kat blog aku hal pinjaman tu. Aku ni bekas peminjam je okeyyyyyy. Satu benda pasal apa yang kau apply, kenapa duit kau tak masuk-masuk apa ke benda tu semua bukan hal aku. Seriously? Keji budak-budak sekarang ni? Pelik! Bukan ke patutnya kalau student belajar tinggi-tinggi ni pandai semuanya. 

Kau nak tahu sangat, kau call lah diorang. Kau pergi terus office diorang tanya. Yang kau left comment tak logik kat blog aku buat apa. So, aku buang terus post biar dengan harapan takde siapa jumpa blog aku. Especially yang nak tanya soalan sengal pasal pinjaman organisasi tu.

Mintak maaflah okey siapa yang baca ni, Aku biasanya happy happy je orangnya. Haha! Tapi dah tak boleh dibendung lagi meluat dengan komen diorang ni. 

Assalamualaikum!

No comments: