Wednesday, 7 June 2017

Ramadan Kareem 1438H

Assalamualaikum!

Haha dah nak nisfu Ramadan pun baru teringat blog ni.
Saje je update nak ucapkan Selamat Berpuasa pada semua Muslim dan Muslimah
yang singgah blog aku ni. 

Semoga segala amalan kita dalam bulan diterima Allah Taala.
Dan mungkin dapat buat sikit (tak sikit banyak) hijrah rohani dalam diri.
Perkara yang tak elok dikurangkan atau ditinggalkan.
Yang baik semakin bertambah dan berkekalan. 

May Allah bless you guys. Puasa betul-betul okey.
Jangan acah je. Abam-abam tu especially.
Yang hakak-hakak pun apa kurangnya. Hehehe

Aku jual cookies dan 2 jenis kek je raya kali ni.
Nak order bolehlah singgah Instagram aku. (choomilldesserts)
Atau simpan nombor aku ni 0136273703
WhatsApp (Text) je okey. Jangan mengada nak call pulak.
See you next post.
As salam...


No comments: